Fungitsiidid

PREVICUR ENERGY

Süsteemne fungitsiid kurgi, suvikõrvitsa, baklazhaani, meloni, arbuusi jt kõrvitsaliste, tomati, paprika, salati, redise, pea-, leht- ja lillkapsa ning dekoratiivtaimede haiguste tõrjeks kasvuhoones; samuti seenhaiguste tõrjeks avamaal kasvaval salatil, lühiviljalisel avamaakurgil (kornison), redisel ja dekoratiivtaimedel.

Toimeained:

530 g/l Propamokarb

310 g/l Fosetüül

KultuurKahjustajaKulunorm
Lühiviljaline avamaakurk (kornison)
Kastetakse külvist kuni idanemise lõpuni, 1–2 korda, intervall 7–10 päeva Töölahuse kulu: 2 l/m2 (20000 l/ha).
2.5 l / ha
Redis
Kastetakse külvist kuni idanemise lõpuni, 1–2 korda, intervall 7–10 päeva Töölahuse kulu: 2 l/m2 (20000 l/ha).
2.5 l / ha
Pea-, lill ja lehtkapsas, kähar endiivia, põldkännak e lambasalat
Kastetakse külvist kuni idanemise lõpuni, 1–2 korda, intervall 7–10 päeva Töölahuse kulu: 2 l/m2 (20000 l/ha).
3 ml / m^2
Tomat, baklažaan, kurk, suvikõrvits (kivivillal)
Kastetakse külvist kuni idanemise lõpuni, 1–2 korda, intervall 7–10 päeva Töölahuse kulu: 2 l/m2 (20000 l/ha).
3 ml / m^2
Paprika (kivivillal)
Kastetakse külvist kuni idanemise lõpuni, 1–2 korda, intervall 7–10 päeva Töölahuse kulu: 2 l/m2 (20000 l/ha).
3 ml / m^2
Paprika (mullas kasvav)
Kastetakse külvist kuni idanemise lõpuni, 1–2 korda, intervall 7–10 päeva Töölahuse kulu: 2 l/m2 (20000 l/ha).
3 ml / m^2
Melon, arbuus (kivivillal)
Kastetakse külvist kuni idanemise lõpuni, 1–2 korda, intervall 7–10 päeva Töölahuse kulu: 2 l/m2 (20000 l/ha).
3 ml / m^2
Melon, arbuus (mullas kasvavad)
Kastetakse külvist kuni idanemise lõpuni, 1–2 korda, intervall 7–10 päeva Töölahuse kulu: 2 l/m2 (20000 l/ha).
3 ml / m^2
Salat
1-2 pritsimist teisest lehepaarist kuni saagi valmimise keskpaigani, intervall 7 päeva Vee kulu: 600 l/ha
3 ml / m^2
Dekoratiivtaimed
1-2 pritsimist kasvuhoones alates 2. lehest kuni redise juure lõpliku suuruse väljakujunemiseni. Kahe pritsimise vahele peab jääma 7-10 päeva. Vee kulu: 500-1000 l/ha
3 ml / m^2

Kulunorm 6.0 l/ha. 3 pritsimist.

Lugege ja järgige alati juhiseid